De V.H.O.S. is op zoek naar enthousiaste bestuursleden! MENU

Wij behartigen de belangen van alle huurders bij Portaal Soest

De V.H.O.S. is op zoek naar enthousiaste bestuursleden!


20-11-2018
De V.H.O.S. is op zoek naar enthousiaste bestuursleden!

Wil jij je vrije tijd goed besteden?

Kom het bestuur van huurdersvereniging de V.H.O.S. versterken en maak het verschil.

De V.H.O.S. is van en voor huurders van Portaal in Soest. De V.H.O.S. komt dus ook op voor jouw belangen. Op het moment dat Portaal of de gemeente plannen hebben die huurders raken, is de V.H.O.S. er bij. Jij ook?

Bestuurswerk voor de V.H.O.S. is niet eenvoudig en resultaten zijn niet snel bereikt, maar biedt daarom juist veel kansen. Kansen om te leren over volkshuisvesting, onderhandelen en netwerken. Samen met de andere bestuursleden kan jij veel betekenen voor duizenden huurders in Soest en daarbuiten.

Kom het bestuur van Huurdersvereniging de V.H.O.S. versterken en maak het verschil.

 

Wat vragen wij?

We vragen dat je in staat bent beleidsplannen te lezen, te beoordelen en daar een mening over te formuleren. Je luistert naar de argumenten van een ander en herkent de ruimte voor gezamenlijke standpunten. Je staat midden in de maatschappij en wil daar een bijdrage aan leveren.

 

Wat bieden wij?

Inzet voor  de V.H.O.S. is leerzaam, interessant én relevant. Je werkt samen met andere bestuursleden en wordt gesteund door een adviseur en secretariaat. Daarnaast is veel ruimte voor eigen initiatief. Bestuursleden ontvangen na een inwerkperiode een onkostenvergoeding.

 

Ben je nieuwsgierig?

Tijdens een oriënterend gesprek leren wij je graag kennen en vertellen we graag over wat we doen, hoe en met wie. Samen kijken we naar hoe jouw kennis en vaardigheden waardevol kunnen zijn voor alle huurders in Soest.

Stuur een e-mail met je naam telefoonnummer en motivatie naar secretariaat@hbv-vhos.nl,  ter attentie van Leendert de Bruin. Wij nemen dan contact met je op.

 

 

Nieuwsoverzicht
Vereniging huurders overleg Soest (V.H.O.S)
Weegbreestraat 601a
3765 XS Soest
E: secretariaat@hbv-vhos.nl
T: 035 - 60 906 01
M: 06 55 33 42 05
(op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur)
Portaal
Wij behartigen de belangen van alle huurders bij Portaal Soest